مواد لازم:تخم مرغ 4 عدد شکر 80 گرم آرد 90 گرم رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازمخامه به مقدار لازم چیپس شکلات به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا کیک رولت 4 تخم مرغی را با این روش درست کنید: زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر […]
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 80 گرم
آرد 90 گرم
رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم
خامه به مقدار لازم
چیپس شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا
کیک رولت 4 تخم مرغی را با این روش درست کنید:
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر و وانیل بزنید تا کرم شود .سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را بصورت بارانی به آن اضافه کنید . زرده وسفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک می کنیم .
قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم )بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.
کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.
دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.
برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید.یعنی خامه بکشید و از قسمت قرمز شروع به رول کردن کنید . قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت! به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.
بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد چیپس های شکلات را برای تزیین روی برش ها میریزیم.
نظرات شما عزیزان: